Bombarino menukaart

Vegetarische Hoofdgerechten Portobello uit de oven met Quorn, champignons, venkel, rode uien, 19,75 pijnboompitten, zongedroogde tomaat, gegratineerd met Parmezaanse kaas, geserveerd met Napolitano-saus. Bospaddenstoelenrisotto van Alkmaarse gort met rucola, truffel en Parmezaanse kaas. 16,50 Deze gerechten worden geserveerd met friet. Vis Hoofdgerechten Halve kreeft geserveerd met kreeftensaus. 28,75 Hele kreeft (600/800gr) geserveerd met kreeftensaus. 39,75 Kabeljauwfilet met paprika-rozemarijnsaus. 24,50 Op de huid gebakken zalm met een romige beurre-blancsaus 22,50 en een vleugje citroen en mosterd. Hele zeetong gebakken in boter, afgeblust met verse kruiden en citroen. 34,50 Deze gerechten worden geserveerd met warme groenten en pasta. Kindergerechten (tot 12 jaar) 2 kroketten met frietjes, mayo en appelmoes. 8,50 2 frikandellen met frietjes, mayo en appelmoes. 8,50 Stukjes spareribs met frietjes, mayo en appelmoes. 9,95 Kipfilet met frietjes, mayo en appelmoes. 9,50

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIwODg3