Bombarino menukaart

Vegetarische Hoofdgerechten Portobello uit de oven met Quorn, champignons, venkel, rode uien, 19,75 pijnboompitten, zongedroogde tomaat, gegratineerd met Parmezaanse kaas, geserveerd met Napolitano-saus. Bospaddenstoelenrisotto van Alkmaarse gort met rucola, truffel en Parmezaanse kaas. 16,50 Deze gerechten worden geserveerd met friet. Vis Hoofdgerechten Halve kreeft geserveerd met kreeftensaus. 28,75 Hele kreeft (600/800gr) geserveerd met kreeftensaus. 39,75 Kabeljauwfilet met paprika-rozemarijnsaus. 24,50 Op de huid gebakken zalm met een romige beurre-blancsaus 22,50 en een vleugje citroen en mosterd. Deze gerechten worden geserveerd met warme groenten en pasta. Kindergerechten (tot 12 jaar) 2 kroketten met frietjes, mayo en appelmoes. 8,50 2 frikandellen met frietjes, mayo en appelmoes. 8,50 Stukjes spareribs met frietjes, mayo en appelmoes. 9,95 Kipfilet met frietjes, mayo en appelmoes. 9,50

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIwODg3