Bombarino menukaart

Koude en Warme Voorgerechten Dagverse oesters naturel: 6 stuks of 12 stuks 17,50/32,50 Met lente-ui, rode peper, sojasaus en rode ui gemarineerd in frambozenazijn. Carpaccio van Iers rund met olijfolie en aceto balsamico, rucola sla, pijnboompitten 14,75 en Parmezaanse kaas. Carpaccio van Iers rund met truffelmayonaise, rucola sla, pijnboompitten, 17,25 Parmezaanse kaas en vers geschaafde truffel. Zacht gegaard buikspek, frisse Elstar appel, gewelde rozijnen, 14,50 rucola sla en aceto crème Dungesneden rode biet met een crème van geitenkaas en honing, croutons, 13,50 walnoten, atsina cress, radijs en Elstar appel. Gekonfijte eendenbout met rode bessencompote, gebakken oesterzwammen, 13,50 croutons en een gemengde salade. Gamba’s Pil Pil, Zuid-Spaans gerecht met knoflookbrood; 15,50 Grote gamba’s (gepeld) in olie gebakken met verse knoflook en chilipepers. Deze gerechten worden geserveerd met een broodplankje. Broodplankje: diverse soorten brood - huisgemaakte kruidenboter - 6,75 roomboter met zeezout - olijfolie met aceto balsamico. Soepen Huisgemaakte Bisque van kreeft, geserveerd met een halve kreeft, 19,95 rouille en knoflookcroutons. Bospaddenstoelensoep met een scheutje truffelolie. 8,50 Romige bloemkoolsoep met chorizo en kruidenolie. 8,00 Huisgemaakte tomaten-crèmesoep (vegetarisch). 8,00 Deze gerechten worden geserveerd met een broodplankje.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIwODg3