Bombarino Lunchkaart

Trendy mix drankjes! Gin-tonic: Hendrick’s gin met fever tree Mediterranean tonic, komkommer en verse munt. 8,50 Spring Blossom cocktail: Bombay Sapphire gin, st. Germain elderflower liqueur en fevertree premium Indian tonic met sinaasappel etc. 8,50 Aperol Spritz: Aperol met prosecco en sinaasappel. 7,75 Kirr Royal: crème de cassis met prosecco. 7,75 Kirr : crème de cassis met Dames de Ricardelle Viognier (witte droge wijn). 4,75 Huis aperitief : prosecco met vleugje crème de framboise/limoncello. 7,75 3 gangen keuze menu voor € 27,- Keuze Voorgerecht: * Huisgemaakte tomaten soep (vegetarisch). * Huisgemaakte goulash soep. * Carpaccio van rund met olijfolie, aceto balsamico, rucola en pijnboompitten. * Salade Gandaham met olijf olie en aceto balsamico. Voorgerechten worden geserveerd met een broodplankje. Keuze Hoofdgerecht: * Biefstuk met peper- of champignon- of stroganoff saus. * Varkenshaaspuntjes met peper- of champignon- of stroganoff saus. * Schnitzel met peper- of champignon- of stroganoff saus. * Vis van de dag! Hoofdgerechten worden geserveerd met salade en friet. Dessert: Dessert van de chef! ***

RkJQdWJsaXNoZXIy MTIwODg3